Kontoret

Kontoret är öppet:
Måndagar till Fredagar 09.00-17.00.
Teorilektioner: Torsdagar kl. 18.30.
Vid Riskettan och Introduktionskurser på vardagar så har vi öppet längre, ring oss gärna om du vill komma in till kontoret då.
Har du bokat in en lektion utanför kontorets öppettider så ber vi dig att vänta utanför lokalen på din lärare. Betalning sker under kontorets öppettider.
På kontoret så möter du vår receptionist Åse. Har du frågor kring körkort, körlektioner, teori eller vill boka in dig för lektioner, riskutbildningar eller handledarkursen så är det henne som du ska prata med. Du kan sitta här och vänta på att din körlektion börjar och läsa en tidning eller två.
Vi har en datasal med 2 st elevdatorer. Hit kan du komma för att öva på din teori. Du behöver inte boka tid för att sitta vid datorerna utan du är varmt välkommen hit så länge som kontoret är öppet. Passa gärna på att komma lite tidigare till din körlektion, alternativt stanna kvar efteråt för att öva på teorin.
Vi svarar i telefon under kontorets öppettider. Om du inte kommer fram eller om vi inte kan svara så beror det på att vi har mycket att göra på kontoret. I största möjliga mån så ringer vi tillbaka, men tänk på att inte ringa med Dolt nummer då det gör att vi inte kan återkoppla till er. I annat fall så kan du lämna ett röstmeddelande med namn och telefonnummer eller skicka ett meddelande till 0762–91 91 90. Vi svarar även på mail under kontorets öppettider.